Utbildningar

Förändring sker inifrån och bara du som individ kan besluta dig om du vill förändras. Bara ni som grupp kan driva er förändring till resultat och endast en kultur där vi vill utveckla och ständigt förändras tillsammans kan uppnå enastående prestationer. Förändring kommer således inifrån er verksamhet. Därför blir det naturligt att utbilda och träna era förmågor. Program körs i er verksamhet och som öppna träningsprogram med deltagare från olika verksamheter.

Träningsprogram i er verksamhet ger bästa resultatet då ni upplever utvecklingen tillsammans och gruppen förstärker varandras inlärning i om att man minns olika saker. De kan köras steg för steg och därigenom kan ni i princip beräkna avkastningen för varje steg. Öppna träningsprogram finns för att prova på eller för att nyanställda ska komma in i arbets- och förhållningssätt.

Upplevelseseminarier för insikt, inspiration och underlag för nästa steg. Vår intention är att ge en bild av hur det kan se ut i  praktiken. De kan köras i er verksamhet eller ni kan delta i de öppna seminarierna och då även ta del av andra verksamheters reflektion vid övningarna.

Frågor och anmälan till per.ahlstedt@houseofbrilliance.se eller +46701497337