Actee – Förändringsspelet

Actees förändringsspel engagerar, utbildar och ger underlag för egna förändringsstrategier och planer. Det kan spelas av alla och handledas för att uppnå olika syften. Det kan även spelas igen och igen, som underlag för olika faser i en förändring.
I handledarträningen certifieras deltagaren i användningen av spelet, som handledare av olika scenarios och i anpassningar till olika målgrupper. Efter godkänt genomförande blir deltagaren certifierad handledare för spelet.
I träningen lär du in:
  • teorierna bakom förändringsspelet
  • hur tekniskt sätta upp förändringsspelet
  • hur olika scenarios kan användas
  • hur handleda förändringsspelet
  • inblick i påbyggnadsdelarna för utveckling av förändringsstrategier
  • tips kring att skapa läroprogram, med spelet som bas
  • naturligtvis – spela spelet
Kursen riktar sig till externa och interna handledare/konsulter, även om spelet kan spelas av vem som helst.
Läraren Per Ahlstedt har 2 decenniers erfarenhet av förändringsledning i olika typer av verksamheter och är även certifierad i Prosci. Han är handledare ute hos kunder och coachar ledning och HR avdelningar i förändringsledning.
Max 18 deltagare per kursomgång som delas in i grupper som får spelar med/mot varandra, som en del av att få uppleva spelet
Tid mellan klockan 9.00 till 17.00 i två dagar
När 16-17 november i Stockholm och 6-7 december i Lund
Var Lokaler i Stockholm bokas när vi ser hur många deltagare vi blir. De blir dock centralt. Lokalen i Lund ligger på Kungsgatan 4, bakom domkyrkan.
Pris 10 500 sek per deltagare, vilket inkluderar förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika båda dagarna, samt en 3 månaders licens för samtliga Actee spel
Anmälan till info@houseofbrilliance.se eller ring Per Ahlstedt på 070-1497337
Inför kursen deltagaren behöver ha med dator eller surfplatta.