Vår filosofi kring träning

Modeller och verktyg kortar ledtiden till resultat.

Vid -60 talets körkortsutbildningar förklarande man hur motorn fungerade. Ni som var med på -80 talet då vi utbildade i PC-körkort, minns hur man gick igenom vad ett moderkort och en processor var. Idag sätter du dig bakom tangentbordet eller bakom bilratten, utan att egentligen förstå hur det fungerar. Det finns något att bygga på här, tänker vi.

Vi utgår från modeller och verktyg, som direkt stärker ert samarbete, ert resultatfokus, er relationsutveckling mm. Dvs istället för att förklara teorin bakom, tillämpar vi  dem. I o m att ni ser resultaten och därmed får bevis på att det ger värde, kan vi övergå till att stärka förståelsen för “varför det funkar”, om ni vill.

Träningsprogram i er verksamhet ger snabbare resultatet.

  • Genom att träna tillsammans med de kollegor jag jobbar med i vardagen, med era riktiga utmaningar synliggör och motiverar vi tillsammans värdet i er egen verklighet.
  • I bästa fall kan vi se en ekonomisk avkastning som i sig återbetalar träningsprogrammet och finansierar nästa träningsnivå.

“Kickstart” träning

Eftersom vi vet att några av er tänker att “vi har inte tid” eller “vi sitter i ett tufft läge NU!”, har vi plockat ut några kompetenser, som på kort tid kan ge resultat. Vi kallar dem kickstart träning och de erbjuds som öppna pass och företagsanpassade. Läs mer om dem under “våra träningsprogram”.