Våra konsulter

En konsult är en artist och vi väljer att jobba med ett nätverk av konsulter som var och en är briljant inom sitt område. De konsulter vi jobbar med är anställda eller egna företagare. Idag ger detta en flexibilitet och en spets genom att vi kan ta in de mest lämpade, snarare än de som behöver beläggning.

Modeller och angreppssätt som konsulterna tillämpar inom House of Brilliance, är kvalitetssäkrade och beprövade. Vi står redan idag på modeller som ständigt förfinats i 50 år och mer. Genom att hålla låga fasta kostnader, kan vi ständigt investera i utvecklingen av träningskoncepten och de konsulter vi väljer att koppla till oss.

Träning för att realisera värde. Vår idé är att stärka er förmåga i att realisera värde från er organisation. Det har funnits kunder som med ett leende påpekat att -“ibland känns det som att ni brinner mer än oss, för att vi ska göra resultat”!

Tänk om er investering betalar tillbaka sig många gånger? Rätt konsulter, rätt träningsprogram och i rätt tempo för er kommer ge resultat. I bästa fall ett som återbetalar sig många gånger om, även när vi lämnat er. Vi vill gärna vara briljanta tillsammans med er.