Per Ahlstedt

Tänk vad vi kan, när vi får. Jag att jag sysslat med människor och resultat oavbrutet i mer än 20 år och gillar verkligen att jobba med människor som vill något tillsammans. Det ger mig sådan energi att jag inte, inte kan hålla på med detta.

Jag har varit säljare, utbildare, ledare och konsult. Varit anställd, drivit enskild firma, Handelsbolag, Kommanditbolag och Aktiebolag. Stöttat stora bolag som Ericsson, AstraZeneca och Posten, små ägarledda företag med 10 anställda och kommuner och statliga myndigheter. Överallt har det handlat om människor som tillsammans vill skapa resultat.

Nu vill jag skapa House of Brilliance, för att koppla samman duktiga konsulter med de verksamheter som vill skapa välgående verksamheter genom välmående medarbetare. Många duktiga konsultföretag erbjuder liknande värdeerbjudande. Jag ser dock att de vill uppnå mycket, med lite. Det handlar om att våga ta det “stora helhetsgreppet” och ge det tid. Att involvera alla, stödja med olika verktyg såsom mötes- och uppföljningsmodeller, mätmetoder, system som visualiserar resultat och ger underlag för analys, kommunikation som stärker lärande och insikter och framför allt, träna, mäta och lära av mot- och framgångar.

Konsulterna behöver “brinna” för att andra ska lyckas. Kunderna måste vara kommitade till att genomföra sin förändring. För förändringen börjar hos varje individ. Resultaten används som en bekräftelse på att vi lyckas och de finansierar nästa steg på resan.

Tillsammans är vi briljanta, helt enkelt.