Per Ahlstedt

Tänk vad vi kan, när vi får. Jag att jag sysslat med människor och resultat oavbrutet i mer än 20 år och gillar verkligen att jobba med människor som vill något tillsammans. Det ger mig sådan energi att jag inte, inte kan hålla på med detta.

Jag har varit säljare, utbildare, ledare och konsult. Varit anställd, drivit enskild firma, Handelsbolag, Kommanditbolag och Aktiebolag. Stöttat stora bolag som Ericsson, AstraZeneca och Posten, små ägarledda företag, kommuner och statliga myndigheter. Jag har hjälpt några att tjäna mycket pengar, några att finna en mening med livet. Överallt har det handlat om människor som tillsammans vill något.

Nu bygger jag House of Brilliance för att göra er organisation briljant och för att koppla samman duktiga konsulter med de verksamheter som vill skapa välgående verksamheter genom välmående medarbetare. Många duktiga konsultföretag erbjuder liknande värdeerbjudande. Jag ser dock att de vill uppnå mycket, med lite. Hus byggs inte av bara en skruvdragare.

Träningskoncepten är framgångsfaktorn. Att bli och ständigt vara en briljant organisation, där människor stannar, mår bra, skapar höga värden för kunder och därmed ekonomiska resultat, kräver att vi “gör” på nya sätt. Nya sätt innebär att vi lär nytt och avlär det gamla. House of Brilliance roll är att ständigt förbättra träningsupplägg, innehåll och er förändringsresa så vi kortar ledtiden till att ni blir en briljant organisation.